Zet uw kerstdagen in het licht

 

De donkere dagen zijn aangebroken. Nog even... en dan is het kerst. Een mooie manier om voor meer kerstsfeer te zorgen in en rondom uw huis is het gebruiken van verlichting. Met enkele ideeën willen we u graag inspireren.

 

Uw tuin verlichten

Steeds vaker kom je kerstverlichting tegen in tuinen van bewoners. Geen gek idee, want wat is er nu leuker om ook de buurt te laten meegenieten van uw sfeervolle verlichting? Het is bijvoorbeeld ook een leuk idee zijn om kerstversiering aan te brengen in uw tuin (denk aan een kerstman of een kerststal) en die te verlichten met speciale buitenlampen. Ledlampenvoordeel.nl heeft hiervoor LED Flood lampen in haar assortiment. Die kunnen uitstekend worden gebruikt voor het projecteren van licht op uw kerstversiersels.

 

LED verlichting aan de buitenkant

Wat nog meer buitenshuis kan en er bovendien erg sfeervol uit ziet, dat is het ‘behangen’ van uw buitenmuren van uw huis met verlichting. Zorg wel dat u de lampjes goed kunt bevestigen aan uw huis. De beste plekken om verlichting aan te brengen, dat zijn de randen van de daken. Dit geeft vaak een zeer imposante aanblik. Bedenk dat het gebruik van veel verlichting over het algemeen betekent dat u te maken krijgt met hoge energiekosten. Daarom is het raadzaam om LED verlichting  te gebruiken. LED is zuiniger en gaat bovendien langer mee.

 

Binnenshuis

De meeste mensen pimpen tijdens de feestdagen hun huizen van binnen helemaal op met verlichting. Uiteraard ontbreekt daarbij de verlichting van de kerstboom niet. Maar wat dacht u van een mooie verlichte kerstster voor uw raam? Een van de nieuwe trends voor 2015 is het gebruik van natuurlijk materiaal voor kerstdecoratie. Decoratie kan met verschillende lampjes er nog gezellig uit zien. Door ook hier LED te gebruiken, gaat uw verlichting langer mee en bespaart u geld.

 

Wij hopen dat u een sfeervolle kerst met veel mooie verlichting tegemoet gaat!