Voordelen LED verlichtingLed Spots

 

LED verlichting is tegenwoordig razendpopulair. Niets voor niets. De geavanceerde techniek die voor LED wordt gebruikt, kent namelijk veel voordelen voor de gebuiker. Ledlampenvoordeel.nl noemt een aantal redenen die uitleggen waarom het niet verrassend is dat steeds meer mensen LED verlichting kopen.

 

Minder energieverbruik

Besparen op onze kosten voor onze energieverbruik. Dat willen we natuurlijk allemaal. Door gebruik te maken van ledlampen zorgt u ervoor dat u extra veel geld in uw portemonnee houdt. LED verlichting is namelijk veel zuiniger. Ter vergelijking: een ledlamp verbruikt slechts 15 procent van alle stroom van een normale gloeilamp of halogeenlamp.

 

Extra lange levensduur

Een ledlamp gaat ontzettend lang mee. Is dat niet prettig? De levensduur is aanmerkelijk langer dan veel andere lampen. De lampen van Ledlampenvoorbeeld.nl hebben een levensduur van ongeveer 30.000 branduren. Weet u hoe lang dat precies is? Dat is 10 jaar, wanneer uw lamp 8 uur per dag aan is.

 

Lichtkleur

Bij ledlampen kunt u kiezen voor veel verschillende soorten lichtkleuren. Door het ruime aanbod kunt u makkelijker kiezen voor een kleur waarbij u alle kleuren goed kunt zien en herkennen. Omdat het licht over het algemeen erg mooi is, ontstaat door een ledlamp of led spots al snel een mooie sfeer in huis.

 

Ledlamp wordt niet warm

LED verlichting zet stroom zo efficiënt mogelijk in licht om. Het voordeel is dat uw lamp niet warm wordt. Op die manier kan er nooit brand ontstaan in uw woning en u kunt ook niet uw handen branden. Of denk aan donkere plekken die op uw muren of plafond kunnen ontstaan? Dat is voortaan allemaal verleden tijd.

 

Milieuvriendelijk

Net als u vinden wij bij Ledlampenvoordeel het milieu erg belangrijk. Met de verkoop van ledlampen, leveren we tevens een positieve bijdrage aan het milieu. Een ledlamp is zeer milieuvriendelijk. Door opwekking van de stroom is de CO2 uitstoot liefst 85 procent minder. De lamp bevat bovendien geen giftige kwikdampen. Door de erg lange levensduur komt die de lamp ook niet zo vaak op de afvalbergen terecht.