Ledlampen Voordeel  |   Bel 0252 830 224

Ledlampen en Ledspots, start uw voordeel.

E14 Led lampen

E14 Led lampen

Wilt u uw kaarslampen vervangen?

De E14 kaarslamp kan tegenwoordig perfect vervangen worden door een LED lamp in diverse uitvoeringen. Zo zijn er tegenwoordig LED Filament lampen, die wij zelf de perfecte kaarslamp vervanger vinden. De Filament LED staafjes geven praktisch eenzelfde beeld als dat van een gloeilamp, de kleur en lichtopbrengst zijn vergelijkbaar. Deze zijn dus bijvoorbeeld zeer geschikt voor in een kroonluchter.

Gebruik E14 Led lampen

De E27 Led lampen kunnen zonder problemen gebruikt worden in de bestaande armaturen met een E14 fitting. Er zijn ook dimbare E14 Led lampen, let er wel op dat deze gebruikt worden in combinatie met een geschikt led dimmer. 

Voordelen van de E14 Led lampen 

De grote voordelen van de Led lampen zijn natuurlijk het energieverbruik en levensduur. Een gemiddelde gloeilamp is vaak rond de 60 Watt en deze kan makkelijk vervangen worden voor een lamp van rond de 5 tot 6 Watt. Bij het vervangen van meerdere gloeilampen levert dit een behoorlijke verlaging op van het energieverbruik. Hiermee zijn de aanschafkosten van de E14 Led lampen snel terug verdient.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina