Ledlampen Voordeel  |   Bel 0252 830 224

Ledlampen en Ledspots, start uw voordeel.

GU10 Led lampen

GU10 Led lampenLEDLampenvoordeel heeft een uitgebreide collectie GU10 LED spots waarvan sommige ook dimbaar zijn. Bestelling van maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur geplaatst en betaald, worden direct en gratis verzonden.

In ons assortiment vindt u de perfecte vervanger voor een GU10 halogeenspot! Start dus ook direct uw voordeel door te gaan besparen op uw energiekosten. De onze scherpe prijzen heeft u uw investering als snel terug verdiend. Maak een keuze uit een dimbare of niet dimbare GU10 LED spot en vervang zonder extra handelingen uw halogeen spot. U vind bij ons ook inbouwspot waar de LED al ingebouwd is. Kijk hiervoor bij de categorie LED Inbouwspots.

Als u kiest voor dimbare GU10 Led Spots, zorg er dan voor dat u de juiste dimmer hiervoor gebruikt. Deze moet geschikt zijn voor LED verlichting. Wij bieden ook dimmers in ons assortiment aan, die zijn getest met alle LED lichtbronnen.

U heeft een bedenktermijn van 30 dagen om de Led lampen te testen, u kunt dus rustig kijken of ze u bevallen. Maar, u mag ze vooraf natuurlijk ook in onze showroom komen bekijken.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

De GU10 spot is een veel voorkomende spot en is tegenwoordig perfect te vervangen voor een GU10 Ledspot. Zowel de lichtopbrengst als de kleur komen overeen met een traditionele halogeen spot. De grootste winst zit hem in het energieverbruik. De GU10 Ledlampen die wij aanbieden zijn door ons uitgekozen op kwaliteit, er zijn vele soorten en uitvoeringen, maar niet alles is even goed.

 

Alle modellen zijn door ons uitvoerig gestest in onze showroom en zijn daar ook te bezichtigen. Laat u ook overtuigen over de vergelijkbare lichtopbrengst en kleur van de GU10 Ledspots, iedereen die onze showroom bezoekt word overtuigd.

 

GU10 lampen komen vooral voor in plafondlampen, inbouwspots of in de keuken en badkamer. De GU10 Ledlamp is een perfecte vervanger voor halogeen, je hoeft niet meer te doen dan alleen de lamp te vervangen. Er is geen adapter o.i.d. waar je rekening mee moet houden, alleen voor het dimmen van GU10 led lampen moet je wel een juiste combinatie hebben.

GU10 LED als vervanger voor GU10 HalogeenGU10 Ledlamp best getest Wich magazine