Ledlampen Voordeel  |   Bel 0252 830 224

Ledlampen en Ledspots, start uw voordeel.

MR16 - GU5.3 Led lampen

MR16 Led lampen

MR16 Ledspots 12 volt

Bent u op zoek naar Led MR16 spots? In onze webwinkel bieden wij een breed assortiment 12 volt LED spots aan met een GU5.3 / MR16 fitting. De fitting is te herkennen aan de twee steekpennen die 5.3 mm uit elkaar staan. Het voordeel van de MR16 Ledspot is dat ze op 12 volt werken. Dit maakt ze dan zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals bijvoorbeeld de badkamer of keuken. 

Natuurlijk gaat u met de overstap naar LED ook veel minder energie verbruiken. De meest MR16 Halogeen Spots verbruiken 35 tot wel 50 Watt. De Ledspot zit gemiddeld rond de 5 Watt aan verbruik, dat is dus behoorlijk besparen op uw energierekening. Naast de lagere energieverbruik zorgt de Ledspot er ook voor dat u de lampen minder hoeft te vervangen, ze gaan veel langer mee. 

Mocht u er naar op zoek zijn, wij leveren ook prachtige inbouwarmaturen waar de Ledspots perfect mee gecombineerd kunnen worden. Enkele varianten zijn ook dimbaar, gebruik hiervoor dan wel een speciale led dimmer. Natuurlijk heeft u ook een led trafo nodig om van 230 Volt naar 12 Volt te gaan.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina